BOUNDLESS WAY ZEN

•Copenhagen•

Hokusai wave.jpeg
 

VELKOMMEN TIL BOUNDLESS WAY ZEN COPENHAGEN

Boundless Way Zen Copenhagen har rødder i den japanske Soto tradition, Soto reform Harada-Yatsutani Koan curriculum og den koreanske Linji-tradition. BoWZ Copenhagen er en del af Boundless Way Zen (BoWZ) skolen, et voksende vestligt Zen fællesskab, der tilbyder praksis en række steder i USA og siden efteråret 2017 også i Danmark.  

Du kan læse mere om Boundless Way Zen her: https://boundlesswayzen.org/

David and Melissa June 2018.jpg

David Mae An Rynick og Melissa Moyzen Blacker er mine primære lærere. Jeg mødte David og Melissa i Bordeaux i 2016. David og Melissa er en enestående kombination af medfølelse, kærlighed og stærke, klare sind, og mødet med Zen og dem har ganske enkelt forandret mit liv og gjort det klart, hvilken praksis, der er min og den, jeg vil dele med andre.  

https://worcesterzen.org/teachers/

ester-photo-booth.jpg

Jeg hedder Esther Sorgenfrei Blom og har praktiseret meditation og yoga de sidste 20 år. Siden 2016 har jeg været Shôken-elev af David og modtog precepts i juni i år.

Praksis i BoWZ Copenhagen ledes af mig, under løbende vejledning fra BoWZ USA. Vi tilbyder et rum, et åndehul, hvor du kan praktisere Shikantaza, just sitting. 

Du kan læse mere om meditationen under "Praksis".